Анкети учасниць традиційного сніданку організації «Ранкова кава ділової жінки»


Мене звуть: Юлія Євдокимова Працюю в / реалізую проект: Коуч свідомого руху в житті, проект ктивного саморозвитку дорослих та дітей

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Реалізації проектів з розвитку дорослих та дітей.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:1. Пошуку себе та свого призначення, формуванні цілей та їх досягненні, визначенні своїх цінностей, формуванні нових навиків та звичок;

2. Формуванні команди та пошуку мотивації для неї.МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Формуванні свідомого суспільства, яке постійно розвивається, має цінності та цілі. З окремою увагою та надією на дітей та підлітків.

Мене звуть: Ірина Матейчук Працюю в / реалізую проект: ТМ "Arin" - жіночий одяг та взуття, власниця компанії "Asper" - виробництво соків, пюре, концентратів

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Реалізації і продажу дитячих пюре, концентратів, соків.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Поставці соку, біжутерії (у якості подарунку), подарунки від ТМ "ARIN"МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Астролог, дизайнер одягу, студент ВШКА, астропсихолог.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Анна Покровська Працюю в / реалізую проект: Психологічний центр

МОЖУ ДОПОМОГТИ У:
Психологічні лекції, тренінгиМОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Розвиток психологічних знань у батьків та дітей.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Олена Штанько Працюю в / реалізую проект: Практика когерентного дихання, позбавлення психо-емоційного напруження

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Цікавлять наявність зал 20 м2 і більше для проведення занять.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Зняття м'язкових блоків, позбавлення від психо-емоційного напруження, трансформація ментальних установок.МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Розробляю освітній проект підвищення фінансової грамотності для батьків та їх дітей.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Катарина Сінчілло Працюю в / реалізую проект: Акторка, художный керывник театру КХАТ, телеведуча, поетеса

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Реклама, просування бренду, розповсюдження квитків, організація гастролей, створення акторської школи.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Проведення майстер-класів з риторики та акторскої майстерності, організації та проведенні заходів із залученням професійних акторів, розміщення реклами на афішах, квитках, програмах, співпраця з дизайнерами одягу.МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Будь-якій формі співпраці.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Оксана Кабаций Працюю в / реалізую проект: Два направлення: 1. Компанія з імпорту товарів для інтер'єру; 2. Власний проект "AnnaD"

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Партнерів для реалізації проекту "ANNAD"
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Комплектуючі об'єкта під ключ - плитка, сантехніка, меблі, освітлення.МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Дизайн, мода, шоу-бізнес.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Наталія Галацан Працюю в / реалізую проект: Федерація любителів спорту, проекти "Run Like a Girl", "Забіг у вишиванках"

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Допомога в реалізації проекту "Run Like a Girl".
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Організації спортивних івентів, реклама, піар

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Ірина Білоус Працюю в / реалізую проект: Громадська організація "Я - мама"

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Реалізації соціальних, благодійних проектів в м. Житомир.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Мирослава Денисюк Працюю в / реалізую проект: Організація дитячих оздоровчих таборів, благодійної акції "Вплети жовтоблакитну стрічку у волосся - збережи життя"

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Для зйомки кліпу на псню "Не говори".
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Організації благодійних акцій, організації дитячих, шкільних таборів (дітей, батьки яких воювали в АТО).МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Дати дітям радість та донести любов до рідної мови, закласти стержень лідерства.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Світлана Скосирська Працюю в / реалізую проект: CEO в LLC "MO CASH" ІТ-платформа для збору інвестицій і кредитування малого бізнесу

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Розвиток підприємств, які працюють від 1-го року та інвесторів.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Розвиток МСБ, вкладання коштів в реальний бізнес.МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Пошук партнерів, реклама