Анкети учасниць традиційного сніданку організації «Ранкова кава ділової жінки»


Контактувати зі мною:
Мене звуть: Тамара Кобилянська Працюю в / реалізую проект: Ведуча трансформаційної духовної гри саморозвитку «ЛИЛА. ИГРА ЖИЗНИ»; -консультант з роботи з метафоричними картами

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Є ідея створення арт-галереї «Їжакова хатинка» з проведенням творчих і розвиваючих майстер-класів для дітей і дорослих з невеличкою кав’ярнею і представленням колекції їжаків. Шукаю партнерів, яким ця тема буде настільки ж цікавою і надихаючою якою вона є для мене.МОЖУ ДОПОМОГТИ У:

 

благодійність, проведення семінарів, майстер-класів з використанням метафоричних картМОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:подорожі, фотографія, колекціонування їжаків, особистий і духовний розвиток (психологія, психотерапія, езотерика).

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Олена Левинська Працюю в / реалізую проект: Займаюсь естетикою і косметологією. Готую до відкриття ательє по індивідуальному пошиву одягу.

МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:
Захоплююсь бігом та плаванням.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Валентина Мойсеєнко Працюю в / реалізую проект: Працюю в Київській міській клінічній лікарні № 3 та в Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця.

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:У виданні книги "Милосердя та благодійність на теренах України" - для молоді, а також - широкого загалу читачів, які цікавляться історією свого міста, вкладом меценатів та благодійників у розбудову своєї країни.

МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Консультуванні та лікуванні хворих гастроентерологічного та нефрологічного профілю, проведенні ультразвукового дослідження.МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Вивченні алергії, порушень імунітету, артеріальної гіпертензії. А також у поширенні сучасних трансфер-технологій у зміцненнф здоров'я та сповільнення темпів старіння.

Мене звуть: Олеся Марчук Працюю в / реалізую проект: Сервіс з організації комфорту "Все в порядке"

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Поширення та реклами послуги, пошук нових клієнтів.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Проведенні заходів на тему чистоти і порядку, його значимість у житті кожного. Можу розповізти про власну історію успіху та підтримати початківців власної справи. Допомагаю розібратись у тому, що Вас оточує і навести у ньому порядок.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Олена Сафонова Працюю в / реалізую проект: Психолог, професійний коуч, бізнес-тренер

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Можливості спілкування та партнерства з успішними жінками.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Як професійний коуч, бізнес-тренер, спікер, психолог.
МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Спілкуванні, взаємодії та партнерстві.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Альона Єременко Працюю в / реалізую проект: Власниця та директор інтернет-магазину «Толстосум»

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Просуванні свого бізнесу, виходу на нові аудиторії, нові цікаві продукти.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Реалізації продукції, якщо ви виробник, дистриб'ютор або дизайнер сумок, гаманців, валіз.
МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Моїй сім'ї, навчанні та зростанні моєї доньки, спорті, здоров'ї, розвитку свого бізнесу. У мене є переконання, що кожна людина, що працює в нашій країні, сприяє її розвитку. Я хочу мати до цього відношення.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Ксенія Ланчак Працюю в / реалізую проект: Проведення майстер-класів та тренингів за напрямками: ефективна комунікація та самопрезентація; особистий розвиток та розкриття власного потенціалу; networking; Проводжу персональні коуч-сессії з самоідентифікації, особистої ефективності.

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Організації розважально-пізнавальних заходів для жінок у Києві та по всій Україні.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Пошуках нових можливостей власного та бізнес-розвитку.МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:1. Розширенні аудиторії жінок, які прагнуть до самореалізації та гармонізації життя;

2. Пошуку бажаючих робити інтелектуальний та емоційний внесок у діток з дитячих будинків.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Лариса Захожа Працюю в / реалізую проект: Власниця стоматологічної клініки «ЛАРАДЕНТ»

МОЖУ ДОПОМОГТИ У:
Стоматологічні послуги.

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Оксана Романська Працюю в / реалізую проект: Автор унікального контенту та копірайтер

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Корисного обміну: люди надихають один одного, обмінюючись досвідом. Співпрацюю з людьми, які по-справжньому "горять" своєю діяльністю.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:Оригінальному оформленні вашої справи за допомогою насиченого контенту.
МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:Результаті. Кожна робота має давати солодкі плоди. Результат - поручень довіри та вдалої співпраці.

 

Контактувати зі мною:
Мене звуть: Наталія Суслова Працюю в / реалізую проект: ДУ Інститут серця КНАПО ім. П.Л. Шупика, кафедра гастроентерології, дієтології і ендоскопії

ШУКАЮ ДОПОМОГУ/ПАРТНЕРСТВО ДЛЯ:Співпраці в галузі здоров'я і краси.
МОЖУ ДОПОМОГТИ У:1. Поведенні навчальних заходів (курсів, тренінгів, вебінарів, скайп-тренінгів, навчальних онлайн-програм і т. п.);

2. Проведенні конгресів, конференцій, з'їздів, семінарів, симпозіумів;

3. Підтримці та спиянні діяльності організації, підприємств та інших юридичних осіб та окремих фізичних осіб в області дієтології, нутриціології, здорового способу життя;

4. Сприянні розвитку засобів масової інформації, які пропагують здоровий спосіб життя, сучасні знання в області дієтології.

МОЇ ІНТЕРЕСИ ПОЛЯГАЮТЬ У:"Людина народжується здоровою, всі хвороби приходять з їжею. Якщо ж і Ви хочете жити довше - перегляньом Ваше харчування разом! У роботі керуюсь правилом великого Артура Шопенгауера: "Здоров'я настільки переважує решту благ життя, що здоровий жебрак щасливіший за хворого короля".